joi, 31 ianuarie 2013

Love and sex

 


E o ecuatie simpla si usor de urmarit. Cand apare elementul "love" e primul pas catre o noua realitate in care prioritatile se schimba, facem lucrurui prostesti, ne inchidem ochii in fata unor dezastre si gundim cu inima intrand intr-un fel de transa sau cerc vicios. Cu cat capatam mai mult cu atat vrem mai mult, dar mai ales dam fara ezitare si fara a cere inapoi. La acest nivel pot intra mai multe categorii de relatii inafara celor dintr-un cuplu:

- Prietenia = cel mai frumos mod de a iubi, din punctul meu de vedere; "love"-ul se ofera in urma unui schimb de incredere, in urma definirii unui trecut, a bifarii unor calitati pe care fiecare om si le schimba in functie de asteptarile pe care le are de la viitorul partener; reactiile se fac astfel: feminin-feminin, masculin-masculin sau feminin-masculin;

- Rudenia =  e o iubire impusa care nu apare in toate cazurile, e dragostea de sange; e ca si cum genele se doresc atat de mult incat strapund corpul proprietarului si aruncand inconstient "love" oferind afectiune si incredere pentru trecutul genelor;

Suntem surse inepuizabile de iubire, acest "love" misca universul si ne face sa dormim linistiti noaptea. E la fel de indispensabil precum aerul.

In cazul iubirii ce apare in cuplu mai exista un element ce ne aduce in stagiul 2: "sex". Acesta contopeste corpurile celor doi odata ce "love"-ul si-a facut efectul. Reimprospatare. 

Sexul fara a fi combinat cu "love" devine unul dintre instinctele noastre naturale sau ne transforma in adeptii fizicului. In ziua de azi cand un tip merge la agatat puicute prima impresie se face prin razia regulamentara din priviri facuta de sus in jos, de mai multe ori si din mai multe perspective. Acelasi lucru il fac si puicutele iar daca criteriile sunt bifate, a pierde timpul ar fi o risipa.

Prima zeita a trupului a fost dama de companie (sau curva), deci nu ii  subestimati puterile.

In concluzie, daca vreti sa puneti lumea in miscare folositi "love and sex". Desi un simplu si urias "love" ce sa va umple inimile ar fi destul, dar avem nevoie de prospaturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu